Onze bedrijven

Farmhouse International beschikt over eigen farms voor zoete aardappel, tomaten, peulvruchten en avocado.

Met ons bedrijf Yex beschikken we bovendien over een toonaangevende importeur van een breed pakket exoten en zachtfruit.

Bij ons bedrijf Valstar kunt u terecht voor uw complete AGF assortiment. Naast een breed lokaal assortiment kunt u hier ook terecht voor de rest van uw benodigde assortiment. Kortom: alles op één plek

Het totale AGF assortiment

Alles onder één dak

Bij Valstar kunt u terecht voor uw complete AGF-assortiment. Naast een breed lokaal aanbod, bieden wij ook de rest van uw benodigde groenten en fruit aan. Elke dag leveren we heerlijke, verse en duurzame producten. We werken nauw samen met lokale telers en leveranciers, maar opereren ook op een expansief internationaal niveau. Met kantoren in Spanje en het Verenigd Koninkrijk onderhouden we sterke banden met overzeese telers, waardoor we het hele jaar door een uitstekende en constante kwaliteit kunnen garanderen.

Kortom: alles op één plek 

Exotische groenten en fruit

Op zoek naar een breder pakket?

Dan ben je bij Yex aan het juiste adres. Bij Yex heb je toegang tot een breed assortiment exotische groenten en fruit en zachtfruit. Naast de producten van de joint ventures van Farmhouse verkoopt Yex het overig assortiment exotische groenten en fruit uit de hele wereld.

Specialist in fine & exclusive vegetables

Fijne & exclusieve groenten direct van de teler?

FV SeleQt is de Europese specialist in fijne groenten waaronder peulvruchten (peulen, haricot verts en sugar snaps) en exclusieve kasgroenten (tomaten, aubergines, paprika’s, pepers). Hiernaast zijn we specialist in Bimi en bosuien. Producten telen we op farms in Nederland en Afrika, aangevuld met een sterk netwerk aan partner-telers. Zo kunnen we ons assortiment jaarrond aan klanten aanbieden.

Aan het begin van 2024 is assortiment van FV Seleqt uitgebreid met exclusieve  Eminent kasgroenten. Vanaf nu kunt u hier dus voor een nog breder assortiment terecht. 

Farmers of avocado

Avocado’s direct van de teler?

Dan moet je bij Avor zijn, dé specialist in avocado. Avor is een bedrijf van de Zuid-Afrikaanse avocadoteler en -veredelaar Allesbeste en Farmhouse International. Avor levert avocado’s van Allesbeste, aangevuld met de oogst van zorgvuldig geselecteerde telers uit andere landen. Samen met deze telers kunnen we onze klanten jaarrond voorzien van de beste avocado’s. Avor staat garant voor voedselveiligheid, duurzaamheid en de beste productkwaliteit.

Farmers of sweet potatoes

Zoete aardappel direct van de teler?

Dan kies je voor SPOT, dé specialist in zoete aardappelen. Spot is het bedrijf van Battleboro, teler van zoete aardappel in North Carolina en Farmhouse International. Op onze farms in North Carolina worden zoete aardappelen zorgvuldig geteeld, geoogst, opgeslagen, verwerkt en verscheept. Om onze klanten jaarrond van de beste zoete aardappelen te voorzien, vullen we dat aanbod aan met zoete aardappelen uit andere productiegebieden, zoals Spanje en Egypte.