Onze bedrijven

Farmhouse International beschikt over eigen farms voor zoete aardappel, peulvruchten en avocado.

Met ons bedrijf Yex beschikken we bovendien over een toonaangevende importeur van een breed pakket exoten en zachtfruit.

Farmers of avocado

Avocado’s direct van de teler?

Dan moet je bij Avor zijn, dé specialist in avocado. Avor is een bedrijf van de Zuid-Afrikaanse avocadoteler en -veredelaar Allesbeste en Farmhouse International. Avor levert avocado’s van Allesbeste, aangevuld met de oogst van zorgvuldig geselecteerde telers uit andere landen. Samen met deze telers kunnen we onze klanten jaarrond voorzien van de beste avocado’s. Avor staat garant voor voedselveiligheid, duurzaamheid en de beste productkwaliteit.

Farmers of sweet potatoes

Zoete aardappel direct van de teler?

Dan kies je voor SPOT, dé specialist in zoete aardappelen. Spot is het bedrijf van Battleboro, teler van zoete aardappel in North Carolina en Farmhouse International. Op onze farms in North Carolina worden zoete aardappelen zorgvuldig geteeld, geoogst, opgeslagen, verwerkt en verscheept. Om onze klanten jaarrond van de beste zoete aardappelen te voorzien, vullen we dat aanbod aan met zoete aardappelen uit andere productiegebieden, zoals Spanje en Egypte.

Farmers of fine vegetables

Peulvruchten direct van de teler?

Dan kom je uit bij FV SeleQt, dé specialist in peulvruchten: peulen, haricots verts en sugarsnaps. FV SeleQt is een strategische partnership met Zimflex uit Zimbabwe en Farmhouse International. Zimflex beschikt over eigen productielocaties in Zimbabwe. FV SeleQt levert producten jaarrond, vers en voedselveilig. Om onze klanten jaarrond van de beste peulvruchten te voorzien, vullen we het aanbod aan met peulvruchten uit andere landen uit Afrika en Zuid-Amerika

Exotische groenten en fruit

Op zoek naar een breder pakket?

Dan ben je bij Yex aan het juiste adres. Bij Yex heb je toegang tot een breed assortiment exotische groenten en fruit en zachtfruit. Naast de producten van de joint ventures van Farmhouse verkoopt Yex het overig assortiment exotische groenten en fruit uit de hele wereld.