De stage-ervaring van Floor

7 september 2023

Bedrijf: Yex B.V. – afdeling Sales

Wat is jou het meest bijgebleven aan jouw stageperiode bij Yex?

De drukke ochtenden, ook wel “Champions League” genoemd, waarbij de volle focus op het verkopen van de exoten ligt. Daarnaast zal ik de gezellige bedrijfsfeestjes ook niet snel vergeten. Eens in de zoveel tijd hebben we een bedrijfsuitje en daarbij wordt er door de collega’s hier en daar ook nog iets georganiseerd. Dit zijn altijd geslaagde feestjes met veel gekkigheid!

Wat onderscheidt Yex van andere bedrijven?

Farmhouse (waar Yex onderdeel van is) bestaat uit een jong, gemotiveerd en enthousiast team. Naast het bespreken van werkzaken is er tijd voor een gezellig praatje. Het is bijzonder om te zien hoeveel huidige werknemers begonnen zijn als stagiair. Zelf ben ik ook als oproepkracht blijven werken naast mijn studie.

Wat moeten andere studenten weten als ze stage komen lopen?

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je wordt gemotiveerd initiatief te nemen. Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid waardoor je veel in korte tijd leert. Als je stage komt lopen, kan het dus zomaar zijn dat je hierna kunt blijven als werknemer!

 

Ook een stage bij Farmhouse?

Ben jij enthousiast geworden, maar staat er geen stage vacature online? Geen paniek! Stuur je open sollicitatie naar solliciteren@farmhouse-international.com of neem contact op met Faye van Zon (0174-478927).