Onze merken

Bij Farmhouse International beschikken we over verschillende merken. Met onze merken willen wij een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan diverse groenten en fruit aanbieden. Door middel van eigen marktonderzoek en jarenlange ervaring hebben wij een goed beeld van de consument gekregen, dat wij graag inzetten om onze klanten te ondersteunen. Onze missie gaat verder dan alleen het aanbieden van groenten en fruit. We willen de consument de unieke smaak en vele mogelijkheden van onze producten laten ervaren en tegelijkertijd bijdragen aan de gezondheid van de mens én de planeet. De unieke combinatie als je het ons vraagt.

Gezond en verantwoord leven dat is wat we allemaal willen, toch? Welkom bij Discovered, een merk dat klaarstaat om jou te laten genieten van de heerlijke kleuren en smaken van exotische groenten en fruit. Als geboren ontdekkers reizen wij de hele wereld over, op zoek naar de meest bijzondere groenten en fruit voor jou. 

Discovered heeft oog voor de planeet en voor jouw gezondheid. Daarom omarmen wij een plantaardige levensstijl en willen we jou inspireren met heerlijke, plantaardige recepten, tips en tricks. 

Eminent is het merk voor exclusieve kasgroenten. Ons assortiment bestaat uit bijzondere tomaten, aubergines, pepers en paprika’s. Doormiddel van exclusieve variaties in smaak, vorm en kleur tillen wij de groentebeleving naar een hoger niveau.

Onze telers leveren iedere dag verse producten van de allerhoogste kwaliteit, handmatig geteeld en ter plekke verpakt en vervoerd. Dat betekent: geen robots, geen bulk, maar wél jaarrond leverbetrouwbaarheid.