Farmhouse International

Farmhouse International is een internationale samenwerking met en voor telers.

Trotse telers

Onze trotse telers willen maar één ding: zoveel mogelijk consumenten laten kennismaken en genieten van de producten die zij met zoveel passie telen. Net als onze telers zijn wij ervan overtuigd dat we dit alleen kunnen bereiken door sámen te ondernemen. Door allemaal te doen waar we goed in zijn, komen we samen tot de lekkerste producten van de beste kwaliteit. Zo zorgen we voor een glimlach op het land en aan tafel!

Alles onder één dak

Farmhouse International beschikt over eigen farms voor zoete aardappel, tomaten, peulvruchten, avocado en diverse speciale groenten. De oogst van deze farms vullen we aan met die van zorgvuldig geselecteerde telers uit de hele wereld. En zo kunnen we jou jaarrond de beste producten aanbieden. Bij onze importeur Yex kun je bovendien een breed assortiment exotische groenten en fruit kopen. Voor je totale benodigde AGF assortiment is Valstar de partner voor je.

Waarom Farmhouse?

Via de bedrijven van Farmhouse International heb je toegang tot een breed assortiment verrassende groenten en fruit. Met ons netwerk van geselecteerde telers ben je verzekerd van de juiste kwaliteit en jaarrond beschikbaarheid. Bovendien kun je bij ons meerdere producten direct bij de teler kopen.

En dat is nog niet alles. Wij bieden maatwerk op het gebied van marketing, logistiek, rijpen, sorteren en verpakkingen. Zo kunnen we elke klant het juiste product en de juiste dienstverlening bieden.groenten en fruit, van de juiste kwaliteit

Voordelen

Kortst mogelijke keten

Wij geloven sterk in duurzame ketens, zonder onnodige schakels. Voordeel voor jou is dat je direct bij de teler koopt en transparantie en efficiency dus gegarandeerd zijn.

Kennis & marketingexpertise

Bij Farmhouse kennen we de totale keten. Door middel van marktonderzoek en jarenlange er-varing hebben wij een goed beeld van de con-sument. Die kennis zetten wij graag in om onze klanten te ondersteunen bij hun activiteiten.

Kwaliteit & continuïteit

Omdat we werken met producten van onze eigen telers, aangevuld met de oogst van ge-selecteerde telers uit de hele wereld, kunnen we jaarrond de juiste kwaliteit leveren.

Klantgerichte logistiek & verpakken

Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons absoluut een specialist noemen in alle aspecten die komen kijken bij sorteren, verpakken, rijpen en transporteren van verse producten. Dienstverlening op maat, is voor ons vanzelfsprekend.

Eén grote boerderij

Farmhouse International is in feite een hele grote boerderij die onderdak biedt aan een aantal gespecialiseerde telers. Onder het dak van Farmhouse vallen o.a.
Bedrijven farmhouse 2024
Alle bedrijfsonderdelen hebben één ding gemeen; ze streven ernaar dat telers, retailers, groothandel en consumenten blij worden van Farmhouse. Vandaar het universele motto:

Duurzaamheid als fundament

Duurzaamheid is de fundering van Farmhouse. Wij willen iedereen laten genieten van onze verrassende groenten en fruit en een positieve impact hebben op mens, milieu en maatschappij. Alle schakels in de keten zijn onderdeel van die missie en daarbij heeft duurzaamheid altijd onze aandacht. Zo komen we elke dag een stapje dichter bij ons doel: “Happy people, healthy planet”.

Werken bij Farmhouse

Bij Farmhouse International maak je onderdeel uit van een gezellig en zeer gedreven team dat zich enorm betrokken voelt bij het bedrijf. Onze kernwaarden zijn dan ook: “Be happy, be involved and be proud”.

Vacatures

Bekijk alle vacatures van Farmhouse en haar bedrijven Avor, Spot, FV SeleQt en Yex.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: “Be happy, be involved and be proud”. Wil je meer weten over wat ons beweegt? Lees dan meer over ons motto, missie en kernwaarden.