Onze kernwaarden

Meer weten over wat ons beweegt…

Wij streven ernaar dat telers, retailers, groothandel en consumenten blij worden van Farmhouse. Vandaar het universele motto:

Onze trotse telers willen maar één ding: zoveel mogelijk consumenten laten kennismaken met en genieten van de producten die zij met zoveel passie telen. Net als onze telers zijn wij ervan overtuigd dat we dit alleen kunnen bereiken door sámen te ondernemen. Door allemaal te doen waar we goed in zijn, komen we samen tot de lekkerste producten van de beste kwaliteit. Zo zorgen we voor een glimlach op het land en aan tafel!

Missie

De missie van Farmhouse luidt als volgt:

Creating healthy chains with happy, involved and proud people.

Het is onze missie om ‘gezonde ketens’ te creëren. Dit houdt in dat de keten zo efficiënt, effectief, transparant en eerlijk mogelijk is voor alle stakeholders. Zo’n keten die iedereen blij en trots maakt, is alleen haalbaar als alle mensen betrokken zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk om deze keten van voedsel dat van nature gezond is, te optimaliseren en de gezondheid van consumenten te bevorderen.

Kernwaarden

De kernwaarden van Farmhouse International vormen de basis van ons team en zijn essentieel voor het realiseren van onze missie. Farmhouse kent drie kernwaardes die we samenvatten als de Be HIP mentaliteit: Be Happy, Be Involved en Be Proud.

Be happy

A happy team is a healthy business

A happy team is a healthy business. Ons team is het hart van het bedrijf en hierin investeren wij. Als het werkgeluk van onze teamleden optimaal is, presteren zij optimaal en blijft het bedrijf gezond. Door bij onszelf te beginnen, kunnen we onze glimlach bovendien beter delen met anderen in de keten.

Be involved

Always involved with a personal touch

Wij geloven sterk in samenwerkingen en langetermijnrelaties. Daarom vinden wij de betrokkenheid van ons team met telers en klanten in alle processen belangrijk. Door onze persoonlijke en betrokken aanpak kunnen wij een gezonde keten creëren.

Be proud

Creating healthy chains, we can be proud of

Wij zijn trots op ons team, op onze telers en klanten en op de producten die we verkopen. We willen altijd het beste uit alles en iedereen halen en moedigen ons team, onze telers en klanten aan om datzelfde te doen. We hebben allemaal één doel en dat is gezonde ketens creëren waar we trots op kunnen zijn.