Werken bij Farmhouse

Bij Farmhouse International maak je onderdeel uit van een gezellig en zeer gedreven team dat zich enorm betrokken voelt bij het bedrijf. Er ligt veel verantwoordelijkheid bij de medewerkers, dus eigen ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. In ons kleurrijke en moderne kantoor wordt regelmatig gelachen maar ook hard gewerkt. Je past het best in ons team wanneer je dit ook een fijne cultuur vindt! Onze kernwaarden zijn dan ook: “Be happy, be involved and be proud”.

Supply Chain Coördinator

Purchase Support Medewerker

Product Manager – Yex

Farmhouse Family

Negen jaar geleden zijn we gestart met een team van 4 medewerkers. Vandaag de dag zijn we gegroeid naar 53 medewerkers. Ondanks deze groei willen we het persoonlijke karakter behouden: korte lijnen en een echt familiegevoel. Alleen kunnen we niets, samen kunnen we alles…

Werkgeluk

Bij Farmhouse en haar bedrijven hechten we veel waarde aan het welzijn en werkgeluk van onze collega’s. We willen samen met onze medewerkers groeien. Een groot deel van de medewerkers is vanuit hun stage blijven hangen en heeft zich ontwikkeld tot volwaardig Farmhouse medewerker. Dit zien we zeker als een compliment voor de teamsfeer die hier heerst. Maar we realiseren ons ook dat we hier elke dag aan moeten blijven werken.

Happy Farmers

We doen er dan ook alles aan dit familiegevoel te behouden en te versterken. Al sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we een ‘happy farmers groep’, wat een afvaardiging is van onze medewerkers. Dit team komt meerdere keren per jaar samen om zaken te bespreken over werktijden, werksfeer, werkdruk, waardering, discriminatie en veiligheid. Op deze manier weten we goed wat er bij de collega’s speelt en kunnen we voortdurend stapjes maken naar nog meer werkgeluk. Hiernaast laten we jaarlijks door een externe partij onderzoek doen naar de
medewerkerstevredenheid.

Teamactiviteiten

Hiernaast ondernemen we veel activiteiten om het Farmhouse gevoel en de teamsfeer verder te versterken. Zo kunnen we iedereen wakker maken voor een potje padel, pubquiz of een ander uitdagend team uitje. Maar ook een heerlijke wandeling met collega’s of een potje tafeltennis of tafelvoetbal tijdens de middagpauze is niet meer weg te denken. Want: Happy people = healthy business!

Be HIP

Farmhouse Family Stories

Lees hier ervaringen van onze stagiaires en verhalen van onze medewerkers.

De stage-ervaring van Thimo

Stagiaire Thimo vertelt over zijn marketingstage

Wat doet een Supply Chain Coördinator – “Spin in het web”

Supply Chain Coordinator Tim Boekestijn vertelt over zijn functie