Ons merk Discovered

Discovered is het #1 kleurrijke consumentenmerk voor exotische groenten en fruit.

Discovered staat voor een hoogwaardig assortiment dat zorgvuldig is geselecteerd door onze experts. We zoeken naar telers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en die, net als wij, een passie hebben voor hun product. Uiteraard is het behalen van een toekomstbestendige duurzame keten een prioriteit voor onze partners in al hun activiteiten.   

Bij Discovered zijn we van nature nieuwsgierig. Dat betekent dat we constant om ons heen kijken. Niet alleen naar nieuwe, bijzondere exoten, maar ook naar ontwikkelingen binnen de markt. Zo viel ons oog op een opvallende trend: de groeiende populariteit van een plantaardige levensstijl. Dit trok meteen onze aandacht. Waarom? Omdat deze levensstijl talloze voordelen heeft voor zowel mens als planeet. Precies twee dingen die bij Discovered hoog in het vaandel staan. En zeg nou eerlijk; gezond en verantwoord leven, dat is wat we allemaal willen toch? Daarom omarmen wij een plantaardige levensstijl. Zo geniet je niet alleen van gezonde voeding, maar draag je ook bij aan een betere toekomst voor onze planeet; een win-win situatie dus!

Bij Discovered staat de consument centraal. We willen dat iedereen gemakkelijk van onze groenten en fruit kan genieten. Daarom bieden we productinformatie, recepten, tips en andere inspiratie. Dit doen we niet alleen op onze website en sociale media maar ook op verpakkingen en op winkelmaterialen, enzovoort. Alles is natuurlijk volledig plant-based ingericht. Saai? Helemaal niet! Ons exotische tintje zorgt voor verrassingen en variatie binnen ieder gerecht en op elk moment van de dag. Zo genieten consumenten niet alleen van heerlijke en gezonde voeding, maar dragen zij samen met ons ook bij aan een betere toekomst voor onze planeet. De perfecte combinatie als je het ons vraagt!  

 

Discovered assortiment

Discovered producten

Limoen

Granaatappel

Papaya

Kumquats

Nashipeer

Vijgen

Flespompoen

Haricots verts

Groene asperges

Pitahaya

Pomelo

Gember

Rambutan

Passiefruit

Sugarsnaps

Physalis

Sharonfruit

Peulen

Drinkkokosnoot

Avocado

Carambola

Mango

Mangistan

Zoete aardappel

Ook Discovered in het assortiment?

Wil jij Discovered ook in jouw assortiment of heb je interesse in een gesprek? Neem dan contact op met onze Commercial Director Edwin! 

Edwin van Leeuwen

Commercial Director