Ons merk Discovered

Discovered is het #1 kleurrijke consumentenmerk voor exotische groenten en fruit.

Discovered staat voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment dat nauwkeurig geselecteerd is door onze experts en afkomstig is uit alle hoeken van de wereld. Wij zien het als een uitdaging om over de hele wereld producten te zoeken en te ontdekken waarmee we de consument kunnen verrassen. Wij zoeken hierbij naar leveranciers die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en evenals wij een passie hebben voor hun product. Uiteraard heeft het realiseren van een toekomstbestendige keten voor onze partners prioriteit in alle activiteiten.

We zien het als onze taak om de consument de unieke smaak en vele toepassingsmogelijkheden van onze groenten en fruit te laten ervaren. Met Discovered willen we het consumenten makkelijker maken om van onze groenten en fruit te genieten. Dit doen we door middel van productinformatie, recepten, tips en andere inspiratie op onze website, social media, op verpakkingen en winkelmaterialen enzovoorts.

Door middel van eigen marktonderzoek en jarenlange ervaring hebben wij een goed beeld van de consument dat wij graag inzetten om onze klanten te ondersteunen bij hun activiteiten. Mocht je enthousiast geworden zijn over onze passie en aanpak neem dan contact met ons op om te horen hoe we jou kunnen helpen jouw groente- en fruitschap en rendement hierop verder te verbeteren. Onze service houdt dus niet op bij de levering maar we helpen jou ook met de verkoop.

Discovered assortiment

Discovered producten

Limoen

Granaatappel

Papaya

Kumquats

Nashipeer

Vijgen

Flespompoen

Haricots verts

Groene asperges

Pitahaya

Pomelo

Gember

Rambutan

Passiefruit

Sugarsnaps

Physalis

Sharonfruit

Peulen

Drinkkokosnoot

Avocado

Carambola

Mango

Mangistan

Zoete aardappel

Ook Discovered in het assortiment?

Wil jij Discovered ook in jouw assortiment of heb je interesse in een gesprek? Neem dan contact op met onze Commercial Director Edwin! 

Edwin van Leeuwen

Commercial Director