Farmhouse Facts 2021 – ‘Hier word ik vrolijk van’

29 maart 2022

Jeroen Groenewegen, marketingmanager Farmhouse International:

'Hier word ik vrolijk van'

Vrolijke gezichten bij de interne presentatie van het allereerste Farmhouse jaarverslag. De bundeling van vier prachtbedrijven onder het Farmhouse-dak is nu één jaar effectief, en de resultaten zijn boven verwachting. Onder de titel Farmhouse Facts hebben we dat allemaal op een rijtje gezet en daar zijn we met z’n allen best trots op.

We brengen ons jaarverslag (een bescheiden boekje van 30 pagina’s) trouwens gewoon op papier uit. Nou hoor ik u denken: ’Op papier? In dit digitale tijdperk?’ Maar wij hebben daar een goede reden voor. ‘…connecting smiles’ is ons motto en menselijke contacten staan bij ons op een voetstuk. Dus geven wij er de voorkeur aan dit kleurrijke boekje persoonlijk aan onze relaties te overhandigen. En gelukkig kan dat ook weer! Er komen weer beurzen aan, klantbezoeken vullen de agenda’s en we komen dus graag weer bij u over de vloer. Uiteraard mét dat boekje op zak.

Farmhouse Facts 2022

Waar ik ook blij van word is onze vernieuwde website. Hij is een stuk kleurrijker en dynamischer geworden. De vele foto’s van opgewekte medewerkers die in tal van landen avocado’s, peulvruchten, zoete aardappels en vele andere heerlijke producten voor ons oogsten geven een levendig beeld. Een beeld dat goed illustreert dat bij ons mensen centraal staan. Ook hier zie je dus onze lijfspreuk weer in terug. ‘…connecting smiles’ is immers letterlijk en figuurlijk de handtekening van Farmhouse!”

Jeroen Groenewegen, Marketingmanager Farmhouse