In gesprek met Jaimy de Vreugd: “Door mijn dynamische functie en gezellige collega’s zit ik helemaal op m’n plek!”

23 augustus 2023

Jaimy de Vreugd, Kwaliteitsmedewerker bij Farmhouse, vertelt ons meer over haar rol binnen ons bedrijf

Jaimy is nog maar net begonnen met haar functie als kwaliteitsmedewerker, maar is nu al niet te stoppen! Sinds dag één voelt ze zich helemaal thuis bij Farmhouse. Dat komt onder andere door haar dynamische functie en gezellige collega’s. Maar hoe is Jaimy bij Farmhouse terecht gekomen? Wat houdt haar functie in? En hoe heeft ze de eerste maanden ervaren? Ze vertelt het je!

 

Een vliegende start

Tijdens haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging kreeg Jaimy de vacature voor de functie supply chain planner doorgestuurd. “Ik werd er meteen enthousiast van en besloot te solliciteren. Helaas bleek de functie al vervuld te zijn… Dat vond ik heel jammer, maar na een tijdje kreeg ik een verrassend telefoontje van Martijn. Hij vertelde me dat de functie als kwaliteitsmedewerker nog vrij was en dat hij een match zag. Ik hou van uitdagingen, dus ik besloot op gesprek te komen. Bij binnenkomst kreeg ik meteen een goed gevoel bij het bedrijf en de mensen. Dat is voor mij super belangrijk, want in principe ben je vaker op werk dan thuis. Het voelde voor beide kanten goed, dus kort daarna startte ik met mijn eerste werkdag!”

 

Dynamische functie

Al snel voelt Jaimy zich helemaal op haar gemak bij Farmhouse. “Ik moest eerst een beetje wennen, omdat ik na drie jaar ineens weer op kantoor zat. Gelukkig voelde ik me al gauw als een vis in het water. Mijn belangrijkste taak is om de leveranciersgegevens op orde te houden. Hierdoor is het voor mijn collega’s duidelijk of een bepaalde leverancier aan de actuele certificeringseisen wat betreft voedselkwaliteit en sociale verantwoordelijkheid voldoet. Ik hou van regelen, dus ik vind het geweldig. Ook heb ik met bijna alle afdelingen te maken en spreek ik daardoor zowat iedereen. Dat maakt mijn werk nooit saai!”

 

Happy farmers

A happy team is a healthy business; dat is waar we bij Farmhouse in geloven. Ons team is het hart van het bedrijf. Korte lijnen en een echt familiegevoel staan bij ons voorop. “Al snel merkte ik dat er binnen het bedrijf een informele werksfeer hangt en dat er altijd ruimte is voor een gezellig praatje. Ik vind het heel leuk om te zien dat iedereen op kantoor lekker z’n eigen ding doet en dat we in de pauze samenkomen voor een wedstrijdje tafelvoetbal of een potje kaarten. Iedere week wordt afgesloten met een vrijdagmiddagborrel en vanuit het bedrijf worden er veel uitjes georganiseerd. Hierdoor kreeg ik al snel een band met m’n collega’s. Dat had ik van tevoren niet verwacht” vertelt Jaimy.

 

Samen staan we sterk

Een goede samenwerking staat bij ons hoog op het prioriteitenlijstje “Tijdens mijn werk loop ik soms tegen vragen aan. Gelukkig zijn we allemaal bereid om elkaar een handje te helpen. Daarbij houden we iedere maandag een bespreking waarin we om de beurt vertellen waar we ons in de betreffende week mee bezig zullen houden en ook gedurende de week vindt er veel onderlinge afstemming plaats. Op deze manier is iedereen op de hoogte van de lopende zaken.” Om te groeien als afdeling, worden er regelmatig momenten ingelast om te sparren met andere bedrijven binnen de Best Fresh. Jaimy heeft dus niet alleen te maken met haar collega’s van Farmhouse. “Doordat je met meerdere bedrijven kan brainstormen krijg je nieuwe inzichten. Dat zijn altijd leuke leermomentjes!” Daarnaast is er doordeweeks veel contact met de telers, want zoals je net al kon lezen, zijn korte lijnen en persoonlijk contact heel belangrijk bij Farmhouse. “Ik merk dat dit voor beide partijen heel fijn is. Zo zie je maar weer: communicatie is key!” vertelt Jaimy enthousiast.

 

Enthousiast geworden?

Dan hebben we goed nieuws! Jaimy zoekt namelijk nog een collega voor de functie kwaliteitscoördinator. Meer weten over de functie? Klik hier voor de vacature! Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927).