In gesprek met Thais Barreto: “Bij Farmhouse heb ik me vanaf het begin welkom en gewaardeerd gevoeld.”

5 juli 2024

Maak kennis met Thais, een Peruaanse studente die studeert aan de Boston University. Ze is begonnen aan een stage bij het marketingteam van Farmhouse. Benieuwd naar haar ervaring als internationale stagiaire? Lees verder!

“Mijn naam is Thais Barreto en ik kom uit Lima, Peru. Ik studeer momenteel Mediawetenschappen aan Boston University. Mijn passie ligt bij productmarketing, data-analyse en merkstrategie. In mei kreeg ik de kans om me aan te sluiten bij het marketingteam van Farmhouse, en sindsdien heb ik ontzettend veel geleerd

Community en samenwerking

“Wat me het meest opviel bij Farmhouse was het sterke collegialiteit en de betrokkenheid. De mensen die ik heb ontmoet, waren ongelooflijk vriendelijk en inspirerend. Dit zorgde ervoor dat ik me vanaf het begin welkom en gewaardeerd voelde.” Thais kreeg de kans om verschillende aspecten van marketing en strategie te verkennen, waardoor haar marketing kennis is toegenomen. “Elk project en elke uitdaging bood een kans om mijn kennis in de praktijk te brengen!”

Feedback en Groei

De marketingafdeling van Farmhouse is erg veelzijdig en daardoor nooit saai. Zo mag je als stagiaire ook bij (bijna) alles meewerken en ben je echt onderdeel van het team. Hierdoor zien we vaak dat stagiaires zich in no-time ontwikkelen, zo ook Thais. “Ik ben het meest trots op mijn ontwikkeling. Ik heb waardevolle nieuwe skills geleerd.”

Van het maken van foto’s, tot het doen van marktonderzoek voor een nieuw product, Thais pakte alle taken met beide handen aan. “Ik heb geleerd om diverse uitdagingen aan te pakken en me aan nieuwe situaties aan te passen. Deze elementen zijn naar mijn mening, essentieel voor mijn toekomstige marketing carrière.”

Als stagiaire maak je echt onderdeel uit van het team. “Op de afdeling mocht ik altijd mijn mening uiten. Dit was erg fijn! Ook staat men heel erg open voor nieuwe ideeën en is er naast het harde werken ruimte voor leuke activiteiten en plezier.” Naast de leuke activiteiten kreeg Thais ook de kans om zich volledig onder te dompelen in de Nederlandse cultuur. Van het beleven van een vrijdagmiddagborrel, tot het eten van typisch Nederlandse snacks zoals, haring, bitterballen, stroopwafels en drop. “Het onderdompelen in de cultuur hoort er toch altijd een beetje bij. Zo ging ik met collega’s op pad en lieten ze mij elke keer wat nieuws proeven. Dit zorgde er voor dat ik me helemaal thuis voel bij Farmhouse.”

Toekomst

De dagen vliegen hier voorbij aldus Thais en het einde van de stage is helaas al weer in zicht. Voor iedereen die het meeste uit zijn/haar stage willen halen, zou Thais adviseren om zo veel mogelijk vragen te stellen en actief aan de slag gaan met feedback. “De collega’s bij Farmhouse waren gastvrij en altijd bereid om te helpen, wat zorgt voor een omgeving waar leren en groei centraal staan. Een aanrader dus!”.

 

Wij gaan Thais zeker missen. Ook geïnteresseerd in een leuke en uitdagende stage?
Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@farmhouse-international.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927)